Barion Pixel
Kezdőlap
Üzlet

GYŰJTSD TEIS A SZIVÁRVÁNYTALLÉROKAT!

A legmenőbb és legjobb kedvezmények üzhetik a markodat, ha regisztrált vásárlóként gyűjtöd oldalunkon a szivárványtallérokat! Rengeteg gyűjtési lehetőség és rengeteg kedvezmény! 
Hűségpont rendszer regisztrált vásárlóink részére

2020. december vége óta működik webáruházunk hűségpont rendszere, melyet regisztrált vásárlóink használhatnak. Fontos, hogy elégedettek legyetek termékeinkkel, és hozzájuk nyújtott szolgáltatásunk minőségével, ezért minden regisztrált vásárló rendelése után Szivárványtallérokat írunk jóvá. Az összegyűjtött tallérokat akár már a következő vásárlás alkalmával be tudjátok váltani, így termékeinkhez még kedvezőbb áron tudtok hozzájutni.

A termékek Szivárványtallér értéke esetenként eltérő lehet, minden terméknek az adatlapján találod a részleteket.

Mennyi pontot számolunk el egy vásárlás után?

Rendelésed követően, minden elköltött 100 Ft után 5 Szivárványtallért írunk jóvá Neked. Az összegyűjtött pontokat akár egyben, akár részletekben is be tudod váltani.

Mennyit ért egy Szivárvány tallér?

1 Szivárványtallér 1 forintnak felel meg. A hűségpontokat 365 napig (1 évig) tudod felhasználni, utána elévülnek.

Honnan tudod mennyi Szivárváy tallérod van?

Jelentkezz be felhasználói fiókodba a BEJELENTKEZÉS gombra kattintva, melyet számítógépet használva oldalunk jobb felső sarkában, mobiltelefonról a menüt lenyitva találsz meg. Itt láthatod jóváírt hűségpontjaid. Ha még nem vagy regisztrálva, akkor ne késlekedj, regisztrálj itt.

Hogyan tudod beváltani a pontokat?

SZÁMÍTÓGÉPEN 
Rendelés esetén a képernyő jobb oldalán a személyes adataid látod (név, cím, telefonszám és e-mail cím), az latt pedig egy bekeretezett szürke mezőt Összesítés, kupon és hűségpont beváltás felirattal. Ebben a mezőben jobb oldalon lent van, hogy hány hűségpont áll rendelkezésedre. Kérünk, üsd be, hogy hány pontot szeretnél felhasználni, majd kattints a ALKALMAZ gombra.

MOBILTELEFONON
Rendeléskor, a KOSÁRBA gombra kattintás a szállítási adatokat láthatod. Az oldal legaljára tekerve találod a beváltás mezőt.

Most már folytathatod a rendelésed véglegesítését.
Ahány pontot beváltasz, annyival lesz kevesebb vásárlásod végösszege. Ne feledd, van lehetőség rá, hogy több részletben használd fel a pontokat az érvényességi időn belül.
Kérünk figyelj, mert már rögzített, leadott rendelés esetén utólag nem tudjuk a hűségpontokat beváltani! 

Szivárványtallér felhasználási feltételek: 

  • Kizárólag regisztrált vásárlók vehetik igénybe.
  • A pontok az átvett rendelések után íródnak jóvá.
  • A hűségpontok nem válthatóak készpénzre.
  • A pontok nem ruházhatók át másra.
  • A szállítási költséget nem számítjuk pontalapként.
  • Little Dutch termékekre egyik akció se érvényesíthető! Az ilyen, hibásan leadott rendelések azonnal visszamondásra kerülnek illetve az így elköltött szivárványok nem kerülnek visszatérítésre.
Vissza az oldal Tetejére
A termék hozzá lett adva a kosaradhoz