Barion Pixel
Kezdőlap
Üzlet

Rendelés elküldéséhez nincs szükség regisztrációra a webshopon. Amennyiben többször szeretne oldalunkon vásáolni érdemes regisztrálnia, hiszen fiókjában megadhatja és szerkesztheti a számlázási és szállítási adatokat, valamint láthatja előző rendeléseit is.

A Webáruházunkban megrendelt termék(ek) kifizetése történhet bankkártyás előrefizetéssel (Barion), Átutalás vagy utánvéttel a kiszállítást teljesítő futárnál bankkártyával vagy készpénzben.

A leadott megrendeléseket sajnos utólag nem lehetséges módosítani.

Amennyiben az Ön által választott termék nincs raktárban, felajánlunk egy helyettesítő terméket.A helyettesítő termék elfogadása nem kötelező. Illetve lehetőség van a termék beérkezését megvárni, és akkor küldjük el a csomagját.

A megrendelés törlésének igényét kérjük jelezze e-mailben a info@gardrobemini.hu címre. Rendelési azonosítót kérjük feltüntetni.

Igyekszünk minden megrendelést a lehető leghamarabb eljuttatni. Raktáron lévő termékek esetében ez általában 2 munkanapot jelent, így pl ha Hétfőn 12:00 óráig leadod a megrendelésedet, akkor azt szerdára meg fog érkezni. Van viszont olyan termékünk is, melynek 15 nap a szállítási ideje, mivel ezeket nekünk is meg kell rendelni.

Folyamatosan teszteljük ezt az opciót ezért fokozatosan fogjuk elérhetővé tenni különböző országokban. Jelenleg csak Magyarországra kérheted.

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!


Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

Vissza az oldal Tetejére
A termék hozzá lett adva a kosaradhoz